Info
Toggle

Nå er planen vedtatt!

Meld deg som interessent for fortløpende informasjon om salgsstart!

Om nærområdet

Kort vei til både fjorden, skogen og byen. Velkommen til mangfoldige Madlalia!

Emblem
Emblem

Mangfoldige Madlalia

Tenk å bo sentralt – og samtidig være omgitt av fantastisk natur! I Madlalia ligger alt til rette for både sporty aktiviteter, bedagelige gåturer og historiske utflukter.

Fine opplevelser til lands og til vanns

Madlalia ligger et steinkast unna fjorden hvor det er flust av flotte turstier langs Hafrsfjord. Om sommeren er populære Møllebukta en lun og koselig badeplass for hele familien. Et stort og flott område med plen, naturmark og sandstrand. Et perfekt sted for piknik! Eller hva med å ta en kajakktur hvor du kan se vakre sjøfugler og gamle sjøhus? Hvis du trives best på land er det flere flotte turveier å velge i, og siden disse er lyssatt kan du også gå her etter mørkets frembrudd.

Hvis det frister med litt mer utfordrende terreng er det heller ikke langt til Sørmarka, hvor det er et yrende fugle- og dyreliv som fyller skogen med lyder og fine opplevelser. Sørmarkas høyeste punkt er Ullandhaug (137 moh.) og Ullandhaugtårnet. Det 78 meter høye tårnet pyntes med lyslenker før jul og er synlig fra store deler av fylket siden området rundt er så flatt.

Eller hva med å bytte ut grønn skog med green og køller? Stavanger Golfklubb ligger idyllisk til ved Store Stokkavatn, en svipptur unna Madlalia. Her er det en flott 18-hulls bane som gir utfordringer og spilleglede både for nybegynnere og etablerte spillere

Det er rett og slett fantastiske muligheter for fine aktiviteter som passer for alle.

På historisk grunn

I Madlalia bor du tett på historien. Hele området rundt Hafrsfjord er rikt på fornminner, og man tror at det har bodd folk i dette området rundt Hafrsfjord lenge før slaget i 872. Det flotte monumentet Sverd i fjell, som er reist til minne om slaget i Hafrsfjord, ligger kun en kort spasertur unna. Det populære monumentet består av tre sverd som er satt ned i fjellet, et fredssymbol for at de aldri mer skal brukes. Et vakkert monument og en stor turistattraksjon.

Hvis det frister med mer historie så er den fascinerende Jernaldergården i nærheten. Som det eneste i sitt slag i Norge er gården gjenreist på restene etter en bondegård fra folkevandringstiden ca. 350 – 550 e.Kr. Gøy og lærerikt for både store, små og de midt i mellom.

Stavanger botaniske hage er også en flott utflukt. Hagen ligger vakkert til med utsikt over Jæren, Hafrsfjord og Nordsjøen. I hagen finnes det benker der du kan nyte utsikten, kjenne duftene fra urtehagen og nyte vakre bed med planter fra hele verden.

Så spenn på deg skoene og nyt alle de fine mulighetene som er rett utenfor døra i Madlalia!

Når cortadoen kaller

Noen ganger frister det mer med cortado og shopping enn med snirklete turstier. Amfi Madla ligger en kjapp kjøretur unna. Her får du utført alle ærender tørrskodd. Og hvis du er glad i spennende matopplevelser, gågater, gallerier og hyggelige caféer er det godt å vite at det kun er 5,1 km til Stavanger sentrum og 11 km til Sandnes sentrum. Madlalia ligger nært det meste.

Kort vei til både fjorden, skogen og byen.
Velkommen til mangfoldige Madlalia!

Meld interesse, så holder vi deg oppdatert!


  Kontakt våre meglere

  Olav Kristensen
  Eiendomsmegler MNEF

  E: olav.kristensen@em1sr.no T: +47 900 864 42

  Leiv Inge Stokka
  Eiendomsmegler MNEF

  E: leiv.inge.stokka@em1sr.no T: +47 952 107 73